СМЕХУРКО


КЪМ НАЧАЛОТО

Талибански Отчет I

Талибански Отчет II

Талибански Отчет IV

Талибански отчет V 

Delta Force Task Report VI

Талибански Отчет I

в началото беше полета!

     Уважаеми съмишленици! Братя! Пробивът във вражеската Европейска територия беше изцяло успешен. Нанесохме пореден съкрушителен удар в сърцето на омразната западна цивилизация. Страх и смут разтрепераха сърцата на властите и жителите на источнобаварските провинции. Районите на сборищта на греха - Регенсбург и Мюнхен бяха застигнати от гнева на Алманахха. Велик е Алманаххa! Разработената маскировка на сервизен специалист и въздържанието от носене на чалма,  брада и фтумат "Калашников" по време на акцията доведе до пълно прикриване на основната ни цел. Успешно и незабелязано бяха унищожени огромни количества бира (предимно баварска) и сандвичи от по 7 марки всеки (най-евтините на пазара). Осъществи се обилно поръсване на обширни, гъсто населени територии, с най-новия и най-опасен продукт на лабраториите разработващи биологични оръжия.  Зараза със щама "Антраксо-простотияму Булгарикум " (не на прах) за който противодействие все още няма открито, плъзна масово за ужас на всички неверници (тия дето не вярват, че човек може да живее с 300 лв. заплата, да храни семейство и да се чувства европеец). Алманахх да ги порази! Открити, обработени психологически и посветени в правата вяра бяха немалко кандидати от няколко источно-европейски държави. Оценявам като съществен приноса им в областта "Унищожение на вражите бирени запаси". С особено усърдие в тази област се проявиха гоподата от Чешката република и Словакия. Алманахх да е с тях! Създадени бяха изходни контакти с представителки на местната женска фауна, които въпреки кобило- и кравомилко-подобието си, са един добър обект за бъдещо развихряне на диво, варварско шиба.... опааа вкарване в грешния път. Посетена бе таверна в която се проведе подъл съботаж състоящ се в разиграване на персонала от типа "донеси това", "донеси онова", а накрая държането му буден в продължение на дълги часове след редовното работно втреме, при това за сметка на капиталистическият гигант Тошиба. Подобна подривна дейност се разви на по-късен етап в ирландска кръчма , символ на друга опадъчна държава. Споменатата фирма бе ощетена с няколко листа гланцирана хартия за сертификати! Ценно работно време на висши нейни служители бе отнето за персонална пропаганда от страна на нашият представител в личен негов разговор с тях. Същите бяха сфотографирани и ще бъдат въведени в личната снимкова архива на Сусама с цел бъдещо наблюдение! Сфотографирани бяха и множество обекти подходящи за бъдещи атентати от добре познатия ни самолетен тип, като например кметството и, интересни подходящо високи църкви с камбанарии близнаци на Мариенплац в Мюнхен.

     Проведоха се няколко терористични акта в самолети на "Австрииските авиолинии" и "Лауда Еър". Същите кацнаха успешно но със съвсем намаляли запаси от хляб, масло и портокалов сок. Хак да им е! Велик е Алманахх!

     Като основен недостатък на акцията ще посоча изключително ограничените средства, което не позволи разрастването на унижожителният ураган върху по големи и по-качествени количества от храна и бира и прерастването му в истинска епидемия с неминуема гладна(жадна) смърт за неверниците!!!

Велик е Алманахха!!!

Да живее Сусама !!!


Всички права запазени.

Всяко плагиатство разрешено, само и единствено със съгласието на  автора .

Неизпълнението на гореописаното ще ви доведе до персонална, най-вече физическа отговорност пред автора и всичките му приятелчета рецидивисти, изнасилвачи на едър и дребен рогат добитък !!!
For problems or questions regarding this web contact [webmaster].

Последно обновена: Юли 30, 2008 .