СМЕХУРКО


КЪМ НАЧАЛОТО

Талибански Отчет I

Талибански Отчет II

Талибански Отчет IV

Талибански отчет V

Delta Force Task Report VI

 

Талибански Отчет II

              

  ... А персоналите тръпнеха друг път не видели

    купона да си правим като побеснели ...

    Скъпи  съмишленици! Правоверни! Братя! Можем гордо да заявим: Факт е поредният подъл атентат спрямо цивилицованият свят и всички известни правила за етикет. На пук на безспирно бълваните от световните, информационни агенции информации, с ясно изразена антиталибанска насоченост, без помен от секретност и при жестоки мерки за показност беше проведен поредният семинар на организацията КЕЛФАЙДА ....Алманахххх да e с нея!!!!

    Още рано сутринта на 15.12.2001 специално обучени отряди удариха и отвлякоха неизвестен брой луксозни автобуси, с който делегатите на семинара, преоблечени като обикновени туристи-аматьоти, затъкнали ками, пушкала и ракети “Томахоук” дълбоко в раниците , под носа на нищо неподозиращите и премръзнали студенти и продавачи на сандвичи, в раьона на Студентски Град, с най-голяма бързина, се отправиха извън пределите на столицата, в посока към Рило-Родопския, планински масив. Там в свръхукрепения комплекс Тора-Боровец, строен още по времето на миналата българска царщина, известен в секретните документи от онова време като Чам Кория те започнаха да тъкат коварните си планове.  Алманааааааххх да е с тях !!!

    Рано вечерта,  в тишината на започващия да се сипе сняг, великите молли  тихомълком поведени лично от ръководителя на организацията, в индианска нишка се отправиха към отрупаните маси. Там за броени секунди се разигра кървава драма в която съдържанието им стана жертва на варварското талибанско опустошение. Тонове алкохол и  храна се сринаха в бездънните стомаси на беснеещите диваци. Ни най-малка надежда за пощада не лъхаше от оцъклените им, пиянски, блестящи погледи. Под жестокият, масов терор, и под звуците на скромното озвучаване, напълно заглушено от провикванията на моллите Бин Михалков и Ал Прокопов, се сринаха до основи пълните с бутилки, кашонни кули близаци. След тях, в разфокусираното пространство и алкохолната мъгла останаха само руини и безполезен амбалаж. Същисаните служители на реда (сервитьори), безпомощно се опитваха да въведат някаква организация в хаоса на главоломно изпразващите се чинии и шишета. Сред пълна разруха и опустошение неуморните варвари се отправиха към следващата си цел. ...Алманаааххххх да е с тях !!!

    Развяли гордо знамената на новия ред - кувети за нощния клуб, безмилостните фанатици пренесоха  унижожителният ураган на негова територия. С помоща на донесените скришом и специално за целта цилиндрични, продълговати боеприпаси с капачка, те достигнаха върха на своето разрушително кощунство. Изпаднали в транс се развихриха в бесни, дивашки танци под звуците на химните във възхвала на Алманаааххааааа: “Нас не догонят” и “Нема бизнес - нема паре”. Нямаше изключения и нямаше стоящи.

    С цел забавление на гостите бяха подсигурени бели ханъми –райфайзенки, пазени от няколко жалки евнуси-райнфайзени, на които всъщност се наложи да опазят отпървом себе си от анадолските мераци на върлите талибани а след това да мислят за възложените им поръчения.

    Особено уважение и почит заради проявите си на семинара спечелиха няколко отколешни познайници. Те си знаят и сами J ..... Алманахх да е с тях! Като особено полезно за каузата намирам привлечането на страната на  КЕЛФАЙДА на светилата на световната федерация КЕЧ (Конфедерация на Еротоманите Чаровници) PE2, THE ROCK , SMIT, MW, DIVING SEAL и MAXIMUM. С ново име се сдоби всеобщият любимец Х1,  а на негово място се появи нов представител от втора лига известен до скоро като THE HOT WATER MAN. На насточщият семинар се гласува и прие единодушно химн на организацията наречен “Because I got high” Разпространяван и под името “Because I drink hard”.....Велик е Алманааааххххх...!!!

    Участие в семинара взе и лидера на младежката талибанска организация “Септемврииче” (разбирай 11 Септември). Забележителното му представяне направи впечатление на ръководните лица и се очаква същият съвсем скоро да бъде приет за редовен член и да му бъде присвоена титлата “Младши Талибан”.  

    С болка на сърцето и дълбоко прискърбие, но и с ясната мисъл, че това ще е полезно при организирането на следващи акции визирам като недостатък на настоящото мероприятие липсата на гиганта, заслужилият талибан, колоса и безспорен шампион за всички времена в разпространяването на щама Antraxo-Prostotiamu Bulgarikum, - лицето PE1 носител на банската награда от Санданската конференция..... Алманааааахххх да го поживи...!!!

    Велик е Алманахха!!!

    Да живее Сусама !!!


Всички права запазени.

Всяко плагиатство разрешено, само и единствено със съгласието на  автора .

Неизпълнението на гореописаното ще ви доведе до персонална, най-вече физическа отговорност пред автора и всичките му приятелчета рецидивисти, изнасилвачи на едър и дребен рогат добитък !!!
For problems or questions regarding this web contact [webmaster].

Последно обновена: Юли 30, 2008 .