СМЕХУРКО


КЪМ НАЧАЛОТО

Талибански Отчет I

Талибански Отчет II

Талибански Отчет IV

Талибански отчет V 

Delta Force Task Report VI

Талибански Отчет IV

            ... а който не знаеше защо в Перник не се замръква, научи ...

    Диви Талибани и Талибанки, скъпи Братя и Сестри, Съмишленици, Правоверни, Безскруполни Варвари, Верни поданици на Алманаха, Членове на КЕЛФАЙДА, Безсърдечни унищожители, Достопочтени чревоугодници! Дойде време за поредният подем в нашето разрушително дело. Удари сетният час на спокойствието и тишината в курортните комплекси! В историята останаха всички усамотени кътчета за почивка! Майки плачат и молят каменните ни сърца за малко спокоен сън за децата си! Старци със сълзи на очи проклинат мига в който и последните им мечти за мирни старини рухнаха в пепел като сто и десет етажни кули близнаци! Велик е Алманахха!!! хххх д

   Причина за всичко това е проведеният от...не се чете... до ... не се чете... в областа ... не се чете... Семинар на Върховния съвет на Великите Молли на КЕЛФАЙДА...Алманах да е с тях!!! След тридневен нон-стоп запой, системно преяждане и предрямване, неспирно бълбукане и крушодрусане, в кратките проблясъци от съзнание, в броящите се на пръсти моменти в които езика можеше правилно да произнесе фразата Вупш'е ни съм пулицай гус'ин пиян...пил съм саму идин маааалъък Шпрайт.....щот' рязъхми дърватъ нъ шуриту с Фусварнатъ..., с помоща и в името на Алманаха (Велик е Алманахха!!!), бе взето единодушно (разбирай всички присъстващи които още не са изпаднали в блажено, пиянско безсъзнание) следното решение:

    Поради надвисналата над организацията опасност, поради придобилата колосални размери шпиономания, поради световната глобализация, поради навлизането на най съвременни информационни технологии в бита разкриващи нашите лица и цели и най вече поради тоталното безпаричие, се възприе революционно нова линия в световната конспирация навлизане в световният спорт. Безапелационно и безкомпромисно доказаните умения в областта на водните спортове не оставиха и следа от съмнение къде логично ще се реализират на практика новите решения. Създаде се една изцяло нова, невероятно атрактивна, феноменална дисциплина Воденбол версия full contact световна федерация. С правила прости но неясни! За целта новоучредената Световната Федерация по Воденбол (СФВ) се обедени с Националната Федерация по Асинхронно Плуване (НФАП) образувайки обща, гигантска конфидерация СВИНСКА ( Световна Воденболска И Независима Световна Конфидерация по Асинхронно плуване ). Конфедерацията е неделима част от организацията КЕЛФАЙДА. Алманах да ги закриля!!!

   Поради прекалена заетост със унищожение на запечени предимно на барбекю мръвки от всякакъв произход и моралното и духовно разложение настъпило поради изпиване на колосални количества бира, аз Сусама се отказвам от несъмнено полагащата ми се, според справедливата и миродавна собствена ми преценка :-), длъжност на председател на новата конфедерация и предлагам да изберем на този пост Колоса, Известният до болка на всички ни, Най-лошият пример за децата, Легендата, Лицето с най-голяма водоизместимост, Роденият във вода, Мастодонтът, Човекът - риба, Незаменимият и неповторим, Звездата на световна конфидерация СВИНСКА...мистъъъъррр.....Diving Seal!!! Алманах да го поживи!!!

   Предлагам на вниманието ви следната декларация:

   Ние бесните и бурни, вечно гладни и все недопили носители на синдрома Antraxo-Prostotiamu Bulgarikus, съзнавайки цялата отговорност и значимост на нашето дело, с пълното съзнание че пишем история!!!  сме единодушни, че развитието на последната, най - млада олимпииска десциплина иска жертви. За тази цел ще предприемем следните действия.:

Точка 1  (Отговорник: Diving Seal) Считано от днес за всички участници са задължителни ежедневни тренировки. Същите ще се провеждат от 13.33 часа в фонтана на Биснес Парк София, който със своята олимпииска дълбачина от 25 см. Напълно отговаря на изискванията на спорта Воденбол. Всеки да си носи две бири с търговска марка по избор и мангизи достатъчно за обилен пир в Тропса. Подчертавам дебело, че дисциплината се практикува подпиинал и задължително обилно нахранен. Занятията ще имат основна цел популяризиране на новата дисциплина в средите на бизнесмените и спечелването им (на тях и особено на техните мангизи) за каузата. Защото никой спорт не е прокопсал без спонсори. "Ние това много добре го знаеме Велик е Алманахха!!!

Точка 2 (Отговорник: Сусама) В максимално кратко време да се организира и предприеме нов спортен лагер. Братя!!! Няма време...олимпиадата в Атина чука на вратата!!! Препоръчително е лагера да се проведе на място, в Атина, та да се приспособим към климата и найвече към манджата и Узото в региона на оспорваните борби. Велик е Алманахха!!!

Точка 3 (Отговорник: МаХ)Да се уточни и изработи емблема и екип на федерацията СВИНСКА, които същата да се регистрира пред Световният Олимпииски Комитет. Велик е Алманахха!!!

Точка 4  (Отговорник: Спонсора) Да се върнат всички лоши кредити отнети от каузата в разумен срок с който да се предприемат нови вандалски и антисвински (или антиагнешки) изстъпления. Велик е Алманахха!!!

Точка 5 (Отговорник: Господин 100 кила (Хари Потър)) Да обнови mp3 колекцията на организацията КЕЛФАЙДА и да се измисли химн на новата конфедерация СВИНСКА. Велик е Алманахха!!!

Точка 6 (Отговорник: SMit) Да осигури отпуска на всички членове в подходящо време с цел нови набези. Велик е Алманахха!!!

Точка 7 (Отговорник: Бат Седефчо) Да разпространява идеите и философията на КЕЛФАЙДА и СВИНСКА сред нови и нови, нищо не подозиращи люде(на другия край на София). Велик е Алманахха!!!

Точка 8  (Отговорник: Terminator) Да разузнае и осигури достъп до нови центрове на спокойствието, които да бъдат разтурени и обърнати наопъки от неуморимите Талибани. Велик е Алманахха!!!

 

И три дни яли пили ... какво пили ... със зели ... какво зели ... каквото зели не го върнали!!! 

Велик е Алманахха ... И Мохабет негов пророк!!!


Всички права запазени.

Всяко плагиатство разрешено, само и единствено със съгласието на  автора .

Неизпълнението на гореописаното ще ви доведе до персонална, най-вече физическа отговорност пред автора и всичките му приятелчета рецидивисти, изнасилвачи на едър и дребен рогат добитък !!!
For problems or questions regarding this web contact [webmaster].

Последно обновена: Юли 30, 2008 .