СМЕХУРКО


КЪМ НАЧАЛОТО

Талибански Отчет I

Талибански Отчет II

Талибански Отчет IV

Талибански отчет V 

Delta Force Task Report VI

 

Сбогуването на Джедаите

            Let the Power be with Us!

 

 В средата

на космичес-

ка година 2003, в

Източнософииската,

Младостка  част на Меж-

дугалактическият Съюз, в

покрайнините на Млечният

 Път (Околовръстният Път), на

 четвъртата  подред планета (бл. 4)

 от системата на едно бавно умира-

що слънце (Негово ВЕЛИЧЕСТВО

Нашето Момче), в съзвездиeто Мамалига

(щото от две години само това можем да

 си позволим да ядем), силите на мрака взеха

превес над бизнеса на най-великата и най-пре-

успяваща компания на всички времена и измере-

ния, изворът на мъдрост за младите работници, мо-

нополиста на световния IT пазар, страшилището за IBM,

Toshiba,   HP  и  дори  MOST Computers - Импекс  София-

България ООД!  Вселенски бури разбиха на пух и прах

обещаните Космическите потоци от мангизи захранващи

ненаситните гърла на ... хм ... на Някой Люде, а малкото

останали рицари джедаи (Последните Мохикани или Послед-

ните Талибани), бяха обречени на глад, мизерия, подбито дос-

тойнство и никакви заплати!!! Мобилизирайки последната оста-

нала им надежда, влагайки всичките си сили и умения, въпреки

явното безсмислие на каузата те се втурнаха със сетни сили в бор-

ба с набезите на злото! Уви, не било писано успеха да се смили над

 тях! Оставени без подкрепа финансова и чисто човешка, обезсърче-

ни от липсата на каквато и да е идея или смислено обещание, усилия-

та им започнаха да приличат на човек копаещ  кладенец в пясъците на

 пустиня.  В средата на жаркото лято,  гледайки  жално как  нормалните

хора със заплати в ръце пържеха доволно гърбове по плажовете на ро-

дината (и не само по тях) и съпоставяйки този факт с празните си джобове, 

умря и последното им желание за подобен ГЛАМАРСКИ ЖИВОТ...                 

  

 

На 18 Август падна първата плазмено-оставкова бомба! Нейната изненадваща и колосална мощ незабавно изкара от строя главната защитна система на отбранителният комплекс-Им...екс. Поразена и неработоспособна от този момент нататък се оказа оста Philips-Kingston-Склад. Обезкръвени и влачещи се останалите на фронтовата линия джедаи започнаха да се чудят дали да изчакат още малко и да зяпат като Родоския Колос, който в крайна сметка сам се срутил под собствената си тежест или веднага да вземат да си теглят куршума. Празни приказки и неосъществими обещания безспирно ги обливаха от всички страни, а дългоочакваният ЕПИЗОД Нова Надежда така и не дойде. Нека Силата бъде с нас!

 

Без да изненада никого няколко дни по-късно последва и Втората Вълна. Нямаше ох и ах, нямаше коментари. Нищо неестествено не се случваше. Просто още едно потвърждение на лошата шега добила популярност през тия огнени дни:

Попитали радио Ереван:

-         Колко души работят в "Най-Великата фирма"?

-         За две седмици хора!

Новодошлите гледаха с недоумение и неразбиране отиващите си и се чудеха: Защо си тръгват така с лека ръка тия хора от тая толкова велика фирма? Защо зарязват толкова хубава работа? В отговор получаваха само лаконичното: Не бойте се деца, така ще направите по-бърза кариера  Някои от децата обаче излязоха умни и се побояха. Част от тях дори не останаха да чакат третата, последна вълна на Големия Взрив, а си плюха на петите и вазираха немедленно и безапелационно. Умни деца!!! Нека Силата бъде с тях!

 

Водени от призива на Smit и The Mannequin, и организирани от The Rock, всички оцелели джедаи се събраха в тайната си база на Бърдото слабоизвестната втора луна на рядко посещаваната планета Брезник, намираща се в Пернишкия Бермудски Додекаедър. Скрити от слънцето и злите очи, дегизирани като разпасани пияници и обикновени софийски гюрултаджии, пазителите на Силата пристигаха по двама и трима за да не издадат нахождението на своето свято скривалище. Нека Силата бъде с нас!

 

Притихналата, след поредната страховита буря (наричана от някои: Местна Сватба) местност, ги посрещна с приветливо и много топло време. Нетърпеливите ентусиасти незабавно започнаха упорити тренировки с цел пълно овладяване на силата и постигане на майсторски клас по Воденбол набиращият популярност, най-нов, междугалактически,  олимпийски спорт. Уменията на Посветените не останаха незабелязани от група млади, оставени без съпружески контрол, землянски майки, попаднали под пороя от уж случайни удари с инструмента на тренировката невероятната и неповторима, изплондрена и разшита топка предоставена от The Rock. Тяхното очевидно влечение към младите атлети бе засвидетелствано с мятането на недвосмислени, на пръв поглед искрено враждебни погледи към буйстващата тълпа, под които обаче съвсем не успяваха да скрият завладялите ги истински, разтърсващи първични инстинкти. Само присъствието на любимите ни Памелки успя да ни предпази от кръвосмешение с простосмъртни (или по скоро скандал с ненормални и докарани до полуда местни моми). Нека им благодарим за зоркия надзор. Нека Силата бъде с нас!

 

Никому не остаанаха длъжни звездните пазители на Силата, които се представяха все по-блестящо в класическите терористични занимания по наливане с неограничени количества алкохол (за издръжливост при разпит), басейнно бомбаджийство и излежаване на койка (тренировка за пандизчии), като особено се постараха да блеснат с изявите си по надвикване в иначе така спокойните часове от 14.00 до 16.00 и след 22.00. По лично моя преценка най-показателен за цялостното поведение на представителите на Световната Воденболска И Национална и Световна Конфедерация по Асинхронно плуване - СВИНСКА е въпроса зададен от съвсем  случайни, средностатистически посетители: -Извинявайте Вие местни ли сте?... каквото и да означава това Нека Силата бъде с нас!

 

Малко по-късно в тишината на бавно спускащият се сумрак поеденично, но целеустремено паранормалните (това е тук вместо ненормалните :-) братя започнаха да се появяват около обредната маса въоражени до зъби, с най-новите лазерни прибори за разрязване на месо, и ободрени от кратка почивка. Малкото иногалактическа ракия Pasport беше смръкната завчас и всички преминаха към основните занимания с натурална джедайска шлйоковица и водка Лаборантий. Неочаквано бързо се изнизаха часовете и дойде време за зловещото посегателство върху пожертваното, съвсем невинно добиче. Блясък в очите и съвсем неподобаващи на рицари джедаи мераци, подклаждани от куркащите стомаси и огнената вода само загатваха за предстоящата вакханалия!!! Нека Силата бъде с нас!

 

Луди танци и среднощен Воденбол успяха да умиротворят дивеещите джедаи в малките утринни часове и да докарат в главите им мисълта за сън ... ако въобще някаква мисъл можеше да проникне там в момента Нека Силата бъде с нас!

 

Анализирайки многопосочноите варварски прояви на органицията СВИНСКА, преглеждайки областите в който безсърдечните и членове са имали дейност и класифицирайки жертвите паднали под безмилостните ни ножове и вилици, забелязвам колосален пропуск! Мили Братя, Страшилища за цивилизацията, най-гладни от гладните, време е да насочим смъртоносните си погледи и  апетит към представител на семейство Говеда. Време е да накараме всички преживни да потръпват само при споменаването на името на нашата организация. Нека към името СВИНСКА добавим и ГОВЕЖДА! Виждам одобрението във вашите очи и съм сигурен, че само въпрос на време е предложеното да се реализира! Нека Силата бъде с нас!

 

            За радост на присъстващите, Силата спря назряващият в кулминацията на вечерта междуособен конфликт сред представителки на съседни слънчеви системи, незнайно защо открили непреодолими противоречия помежду си. Възможността припирнята да прерастне в бой с лазерни мечове, локална, междузвездна война,  демонстрация на приоми от женската КЕЧ федерация или откровено скубане не се понрави на никого. Не за това бяхме там и не това трябеваше да гледаме. Моля всички които се чувстват малко или много участници в това да се замислят как можеха да го избегнат. Нека Силата бъде с тях!

 

С прискърбие отбелязвам липсата на нашите верни другари Magia и Audi100, които явно повлияни от Тъмната страна на Силата, не пожелаха да влеят сили в последното, общоджедайско мероприятие. Нека Силата бъде с тях!

 

И три дни яли пили ... какво пили ... със зели ... какво зели ... каквото зели не го върнали!!!  И Силата беше с тях!!!

 

Щото нямаше кво друго да правите, Вие прочетохте ЕПИЗОД ПОСЛЕДЕН на една много хубава и романтична приказка: Историята на младите ни, безгрижни и най-хубави трудови години. Жалко, че се стигна до тук да си кажем Довиждане!

 

Посвещава се на всички които успяха да разпознаят част от себе си!

 

Велик е Алманах ... И Мохабет е негов пророк!!!

Let the Power be with Us!!!

СБОГОМ! И БЛАГОДАРЯ ЗА РИБАТА!

 

  

 

CAST

Негово ВЕЛИЧЕСТВО

SMit

Diving Seal

Различен

Magia

The Mannequin

The Rock

Господин 100 Кила Хари Потър

МаХ

Спонсора

Бат Седефчо

The Terminator

Audi100

Maglata

Vanita

 

2003

 

THE END

*


Всички права запазени.

Всяко плагиатство разрешено, само и единствено със съгласието на  автора .

Неизпълнението на гореописаното ще ви доведе до персонална, най-вече физическа отговорност пред автора и всичките му приятелчета рецидивисти, изнасилвачи на едър и дребен рогат добитък !!!
For problems or questions regarding this web contact [webmaster].

Последно обновена: Юли 30, 2008 .