СМЕХУРКО ПЛЮВАЛНИК

 

 

 

Тук ще откриете своите попържни по наш или по чужд адрес. Колкото по-люти, толкова по-добре.


 


Скъпи приятели / Омразни и неграмотни драскачи,

 

Възхитен съм от вашата забележителна webmaster-ска дарба. / Възмутен съм до втрещяване.


Чудя се как най-пълно да изразя  своето задоволство от вашето чудестно творение. / Не мога по никакъв начин да си обясня как, което и да е същество с IQ по висок от минус безкрайност ще се спре поне за минута на тая гнусна помия, която сте избълвали тук.


Ще ви препоръчам най-горещо на всичките си познати и ще изпратя милион писма на администраторие хостващи  вашя сайт, с молба да пуснат линкове към вас на всяка своя страница / На мига започвам неуморна кореспонденция с людете администриращи сървъра ви за възможно най-бързото ви спиране, с което не се съмнявам ще направя добро на цялото човечество

 

С уважение / Абе въобще... Що не си еб...

Скъпият ви автор ,сам за себе си / "Доволен" посетител

 

                                         От тук нататък сте вие... Чакаме...    Бат' Smehurko,

Като прочетох последната ти творба се смях, много се смях, леле как само се смях, толкоз не се бях смяла откакто прочетох дипломната си работа с цел да схвана за какво точно иде реч и разбрах, че смисъла безпощадно е напуснал същата, още къде шестото изречение.  Направо ме изуми!!! Смятам вече, че си достигнал апогея си в писането на есета, от това повече не може да се направи, затова е време да смениш стила и да се ориентираш към един също толкова интересен и вълнуващ жанр т. е. късия разказ. Читателите ти ще се ушесторят – те и сега не са малко щото аз, без никакви финансови изисквания и просто така от добро сърце съм се заела с Public relation & Advertising на твойте проникновения и ги споделям с няколко напълно изкукали девойки, които от своя страна се смеят широко. Смеят се широко, а също и широко си отварят краката, много са добри… сгащват някого на тъмно, целуват го бърже в уста и додето нещастника се усети вече лежи по гръб в леглото, овързан за него с подръчни материали и точно да стане интересното и определената девойка вика: “А, я чакай тука едно текстче да ти прочета, много е интересно. Ти за батя ти Smehurko чувал ли си? Не си! Лошо! Много лошо! Всъщност не е толкова лошо, щото ей сега ще чуеш и не само ще чуеш ами и ще разкажеш на приятели!… Не ми противоречи, говедо с говедо, да не разбере жена ти (приятелката ти) как преди малко беше изтегнат от блаженство под мен в Исусова поза…”

Така се прави реклама в наше време – агресивно и дава резултати да ти кажа. Е, по–оня ден един от квартал Бенковски (бога ми не знаех, че има и такъв квартал) ми вика: “Ела, бейби да ти разпрая един лаф, ше съ сриниш от смях!” и почва да цитира едно от есетата ти, ама дословно (не че си имаше понятие какво е есе). Викам си добра работа съм свършила!!!

Ама не, моля ти се…ти пък сега…не, не ми благодари! Ще продължавам да те популяризирам само материали да има. В трепетно очакване съм на новата ти творба.
Целувам те!
Бъдещият ти издател

P.S. Иначе съм добре! Хайде да се видим някой път. Все половин час за по бутилка водка ще намериш!

 

Книга за гости - Визуализация


2012-02-16 12:46:40
От: Елия Тренкова
Email, ICQ или Skype: trenkov@mbox.contact.bg
Ей, спуквам се от смях. Направо се обезводних от леене на сълзи, особено от ЗИДАР.


2012-08-14 08:22:22
От: Николай Радев
Email, ICQ или Skype: tuburut@abv.bg
С голям интерес прочетох пътеписа ви за обиколката на Турция 2008 г, но за съжаление снимките от средиземно море до края не се отварят, а много бих искал да ги разгледам. Може ли да ми помогнете?


2012-09-27 15:23:09
От: Ilarioncho
Email, ICQ или Skype: smehurko.info@gmail.com
Здравей Ники, извинявам се за неудобството. Имаше малък технически проблем със снимките, но е поправен. Сега всичко трябва да е наред. Приятно четене! :-)


2013-09-13 21:39:18
От: Radoq
Email, ICQ или Skype: toralica@abv.bg
Здравейте смехурковци! С майка ми ви прочетохме и разгледахме от началото до края. Всяка снимка бе за нас едно приключение. Благодаря ви, че ни направихте част от това. Надявам се скоро отново да сте тук и да се радваме на много нови пътешествия. Ние останахме много очаровани от Турция, Сирия и т.н. Благодарим ви!


Име:

Email, ICQ или Skype:

Вашето мнение:


 

 


 


Всички права запазени.
Всяко плагиатство разрешено, само и единствено със съгласието на автора .
Неизпълнението на гореописаното ще ви доведе до персонална, най-вече физическа отговорност пред автора и всичките му приятелчета рецидивисти, изнасилвачи на едър и дребен рогат добитък !!!

For problems or questions regarding this web contact [webmaster]


Moto
 

Вижте също:

image 1
Пътешествието през Родопите до морето

2006
Виж повече >>

image 1
Солун, Бяло море, Кавала и о.Тасос 2007
Виж повече >>

image 2
4'600 km по Tурското крайбрежие 2008
Виж повече >>

image 1
Диарбекир, Кюрдистан и Планината Арарат 2009

Виж повече >

image 1
Красотите на Балканите и Адриатика 2009

Виж повече >

image 1
Сирия, Йордания и Петра - Пустини, Морета и красота 2010

Виж повече >

image 1
Алпийска приказка през Австрия, Германия, Швейцария и Италия 2012

Виж повече >