СМЕХУРКО


КЪМ НАЧАЛОТО

УБИИТЕ СКОРОСТТА! СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

 До Радио Ереван

До  Арменския Поп

До Дядо Божи

 ОТКРИТО ПИСМО

  Драги ми Господа,

Моля Ви се, aма много Ви се моля, кажете ми как по улиците родни на нашата любима столица може да има толкова много рогачи (и още толкова рогачки). То бива, то може, то се понася, то не се понася, то не може да се понесе.... ейййййй.... ще се самоубия вече!!!

 Ситуация 1 Криволичи си рогача с дървената глава по осевата линия, опитваш се ти да го заобиколиш някакси... няма начин. Той е господарят на пътя. Може да няма акъл да се сети, че и  едното платно е много за разкованата му, ръждива, 100 годишна,  хлопаща каруца с пробито гърне и домашен тунинг - направи си сам с тенекия от сирене. Натопорчил се е обаче и му се въртят в главата разни мисли: Аз съм мъжага от класа... Никой няма да ме изпревари... Ей сега ще им покажа кво става..." Няма значение, че не му става или точно заради това!!!

 Ситуация 2 Светофара е червен. Стоите си Вие прилежно спрели на стоп линията (колкото и изтрита и едва забелижима да е тя). До Вас спира, или по скоро намалява небръснат тъпанар, оглежда се, вижда приближаващ се от дясно автомобил и рязко подава газ, да не би случайно да пропусне и да не може да го засече. От другата му страна стои патрулка. Полицая говори по мобилния си телефон (естествено без Hands Free) и като вижда говедарската изява на рогача, подскача на седалката и се обръща на другата страна. Що ли да прави нещо, като е мнооого по-лесно да спи скатан на сянка? Да не би да му плащат за да пази обществото от подобни овни?

 Ситуация 3 Скромен чичка приближава Пешеходна Пътека!!! Автомобилите налитат настървено. Плахо подава крак на платното: Ами тъй де нали тук съм с предимство... Мче  трябва автомобилите да ме пропуснат да премина... ми да... нали и без друго глобяват в последно време като пресичаш на необозначени места...  хм, ей сега ще мина... олелеее... за малко не ме прати в небитието този... ама какви хора бе като забележат, че се каниш да преминеш по пешеходната пътека и се вторачват напред като коне с капаци и подават газ, все едно ако не гледат пешеходеца, той ще изчезне.... интересна тактика... доста народ успяха да осмъртят така... ей тука едно детенце до мен и то се пробва... аууууу за малко да го прегазят. Няма милост... сега няма никой... опааааа... едва се върнах обратно на тротоара ей... от къде се взе... уж има ограничение 40, а прелетя като хала... опааа.... пак не стана... я, отсреща една бременна дама с малко момиченце.... и тя не успя... то място в обществения транспорт не и отстъпват, та камо ли тук на пътя... нали е техен... на рогачите...

С надежда някой да помогне!

Ваш приятел верен!

Драги Ви СМЕХУРКО

 

УБИИТЕ СКОРОСТТА! СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

 


Всички права запазени.

Всяко плагиатство разрешено, само и единствено със съгласието на  автора .

Неизпълнението на гореописаното ще ви доведе до персонална, най-вече физическа отговорност пред автора и всичките му приятелчета рецидивисти, изнасилвачи на едър и дребен рогат добитък !!!
For problems or questions regarding this web contact [webmaster].

Последно обновена: Юли 30, 2008 .